resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 554
    galatasaray' da yıllardır her zaman milli takımımızda kesinlikle 11 oynayacak kalitede, yurt dışında da tanınan elit sayılabilecek türk futbolcular bulunurdu. (arda, burak, selçuk, 2000 kadrosunu saymıyorum bile)
    +şuanda milli takımda kesin oynayacak, yurt dışında da tanınırlığı olan kaliteli türk oyuncu eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum. irfan tam bize göre bir oyuncu.
    +fatih hoca geçenlerde bir maç sonu röportajında "bir jenerasyon yakalamayı istiyoruz" demişti. takımda oluşturulacak jenerasyon için mükemmel bir oyuncu olacaktır. (emre kılınç, akbaba, taylan, oğulcan, okan, kerem aktürkoglu, ali yavuz, taşdemir)
    +takımda sneijder'den sonra ne yazıkki uzaktan şut tehditi bir türlü oluşturamadık, irfancan bu konuda en büyük tehdit olabilir.
    +oğulcan ve taylan ile çok yakın arkadaş.
    +fatih hocanın yönetiminde çok daha doğru kullanılıp seviye atlayabilir.
    +ayrıca başakşehir'deki tanınırlığı ile galatasaray'daki tanınırlığı bir olmayacaktır, kendini daha kolay pazarlayabilir. hala genç sayılır, belki bizde 2-3 sene oynadıktan sonra 27-28 yaşında yine avrupa yapabilir.
    +muhtemel yabancı sınırı kuralı
    -bonservis durumu biraz yüksek olabilir, ancak 2021 yazında ffp'den kurtuluyoruz diye biliyorum, irfancan bence yatırımı hak ediyor.

    özet olarak keşke bizim olsa dediğim solak orta saha oyuncusu. ben kendisini izlerken zevk alıyorum. topu soluna alıp kaleye baktığı anda heyecan oluyor. bizde oynamasını çok isterim, olmazsa da yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın