• 1135
    malum maçtan sonra (bkz: 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı) bence de kesinlikle stratejik ve planlı bir tweet atan resmi hesabımız.

    elbette ki bazı arkadaşlar ne gerek vardı konuyu saptırdık, adamların ekmeğine yağ sürdük gibi serzenişlerinde haklı olabilirler ama yıllardır bu düzene karşı çıkan, hakem hatası ile kasıtlı ve bilerek verilen hakem kararlarının birbirine karışmaması gerektiğini söyleyen, savunan ayrıca da türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip ülkenin de avrupa ve dünyaya açılan penceresi olan bir spor kulübü olarak kesinlikle ses çıkartmamız gereken bir geceydi. çünkü dün akşam hakem hatası yapılmadı, bir takım birden fazla yanlış kararlar ve var'a rağmen kaybettirilip 2011'den bu yana kurtarmak için her türlü taklanın atıldığı ve ülke futbolunun dibe sürüklenmesine neden olan malum diğer takım yine kurtarılmak adına kollandı, kayırıldı.

    asıl sorgulamamız gereken kendini büyük zannedip de sessiz kalan beşiktaş ve ülkenin diğer kulüpleridir. sene başından beri kaybettiği kazandığı her maçta hakem kararlarını eleştiren jimnastik kulübü ne kadar omurgasız olduğunu bir kez daha göstermiştir. derdinin düzenin değişmesi ve ülke futbolunun iyileşmesi değil sadece kendisinin kollanması olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

    ayrıca dün akşam fenerbahçe'nin rakibi her kim olursa olsun bu yapılanlar değişmeyecekti. 3-5 senelik tarihi olan başakşehir futbol kulübüyle hiç olmayan bağlar zaten bizim adımıza zaten başlamadan kopmuştu. yani burada konu başakşehir değil, kapalı kapılar ardında yapılan planların olduğu gibi, mhk başkanının seçiminde olduğu gibi, transfer yapılmasına limit arttırımına izin verildiği gibi, siyasete yaslanıp ligden düşürülmediği gibi bir çok kez kayırılan fenerbahçe'dir.

    biz dün gece taşın altına elimizi koyup o tweeti atmasak, ülke spor medyasının ayağa kalkıp maçın tekrarını sağlayıp, hakeme düdüğünü astırıp ve federasyona zorla istifa ettireceğine falan inanmıyorum. yapanın yanına kar kalacaksa neden göte göt demeyelim. güzel bir atasözü vardır: ''hırsıza hırsızlığını unutturursan sana ahlak dersi verir'' diye, maalesef acı tablo bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın