• 4985
    gerçek futbol gurmeleri bilir ki 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı'nı kazanmaları onlar için çok daha kötü günlerin habercisi olan takım. kötü futbol ve hakemle kazanılan bu maç, pislikleri halının altına süpürüp, suni bir havaya sokacak kendilerini. ama saha içindeki ciddi sorunlar devam ediyor. orta ve duran top harici neredeyse hücum girişimleri yok. başakşehir o kadar pozisyondan birini atsa farka gidecekti ve erol bulut gönderilecekti. şimdi sanki o senaryo hiç var olmamış gibi garip bir mutluluk içindeler.

    acı olan şu, bugün kaybedip hocalarının gönderilmesine psikolojik olarak hazır olan taraftar, tam ümitlenip tekrar acaba mı dedikleri haftalarda (ki çok geçmeden alanya, kasımpaşa maçları var) daha büyük bir yıkım yaşayacaklar. bir mağlubiyet tepe takla edecek. bu dediklerim bir temenni değil, tarafsız saha içi ve saha dışı gözlemlerime dayanan ve herkesin de aşağı yukarı farkında olduğu bir durum.

    netice itibariyle 11 puan önde olduğumuz başakşehir'den daha ciddi bir rakip olarak görmüyorum fenerbahçe'yi. bırakın bu büyük zaferlerinin tadını çıkarsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın