• 23
    copy oyun oynatmadığını bilmediğimden aldıktan sonra ocağımı söndüren oyun konsolu. 9 yaşındaki oğlunun cızırtısına aldanıp araştırmadan alırsan bu gelir başına. gerçi geçen gün veledin biri (bkz: george hotz) şifresini kırdığını filan ilan etti ama, bakıcaz, kıfsmet.

    haa.. şimdi "ayıp! copy oyun peşinde koşmak yakışırmı" diyenlere güççük bi cevabım olacak,

    -bi oyun yüzseksen lira olurmu lan. öyle kapitaliste böyle şerefsizlik yapmak lazım. 30 lirayı, 50 lirayı anlarım. 130 lira, 180 lira olurmu. vicdansız oğlu vicdansızlar. 9 yaşındaki veledi on tane oyundan aşağısı kesmiyor ki. bi de elektro gitar belası açtı başıma bu aralar. neyse anfi dahil 250 dolara kapattım çin işi bi malla. oradan yırttım gibi biraz.

    kısacası ben yandım, siz yanmayın. az daha bekleyin. yakında çiplileri çıkar herhalde.

    edit: valla toka başkan işi biliyormuş. beni üflemişler. toka başkan'a danışmadan ps3 ve elektro gitar/anfi almayınız, aldırmayınız... eşşekliğime doymayayım.

    edit 2: absurd'te ince bir tüyo verdi. oyunları dnr, teknosa gibi yerlerden değil de internette shopto.net gibi yada forum.donanimhaber.com gibi yerlerden alırsak en az yarı yarıya kar ediyormuşuz., örneğin heavy rain 190 lira'ya piyasada varken internet aleminde en fazla 99 lira, shopto isimli sitede ise en son 30 euro imiş.

    -yardımsever kardeşlerime içtenlikle teşekkür ederim. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın