resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1854
    formsuz bile olsa luyindama bana olağanüstü güven veren bir stoper. bizzat kendisi de benim gibi düşünüyor olacak ki rakipleri adeta ti’ye alıyor. tabi bu sırada bazen hata da yapıyor. ancak o oynuyorsa rakip takımın hava toplarını bizim alacağımızdan emin oluyorum.

    marcao ile birlikte harika bir ikili oluşturdukları kanaatindeyim. tekniği ve pas yeteneği sınırlı diyenler var. bence hepsini elemine eden havadan yerden kesiciliği ve defans arkasına atılan toplardaki çabukluğu ve hız yeteneği var. üstelik pas tekniği de öyle yabana atılacak cinsten değil.

    luyindama her maç oynamalı. mümkünse milli takımı bırakması sağlanırsa avrupa’da kupa almamıza yardımcı olabilir. luyindama patates tarlasında futbol oynarsa -ki afrika’daki statlar patates tarlası- sakatlanır. çünkü fizik yapısı ve uzun boyu gereği yere düzgün basması gerekiyor.

    milli takım8 bırakması sağlanması kendisi içinde hayati önemde. aksi halde her milli maçta sakatlanırsa bir-iki yıla kalmaz sakatlığı kronikleşir ve futbol hayatı biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın