• 310
    3 büyükler arasında kadrosu en zayı olan biziz. taylan'dan başka orta sahamız yok neredeyse ki o da devşirme. etebo, donk, ömer, belhanda ve son moda feghouli'den bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. transfer döneminde buraya yapacağımız 2 takviyeyle yürür gideriz.

    ne beşiktaş ne fener sonuna kadar gidecek değiller. fener zaten büyük ihtimalle 1 ay içinde havlu atacaktır. beşiktaş'ın gidişi de yanıltmamalı. haldır huldur hücum etmek dışında numaraları yok. biraz tehditkar bütün takımların beşiktaş'tan puan almaları % 50'den fazla. başakşehir ve alanya işler ciddiye bindiğinde ne kadar sakin alabilecek göreceğiz.

    geriye biz kalıyoruz sadece. karagümrük mağlubiyetleri gibi gereksiz durumlar tekrar etmemeli. bazen 1 puanı da önemli görebilmeliyiz. devre arası diye bir olay yok bu sezon. bu yüzden özellikle kadıköy deplasmanına kadar ki muhtemelen o maç da seyircisiz oynanacak, minimum puan kaybıyla gitmeliyiz.

    sırayla,

    göztepe
    trabzon (d)
    antalya
    konya (d)
    g.birliği
    beşiktaş (d)
    denizli
    malatya(d)
    gaziantep (d)
    başakşehir

    maçlarımız var. içerde başakşehir harici tüm maçlardan tulum çıkarmamız lazım. ayrıca konya, gençler ve maltya deplasmanlarında da kaza yapmamalıyız. geriye bjk ve trabzon deplasmanları ile başakşehir maçı kalıyor. bu 3 maçtan da 5-7
    çıkarabilirsek yolun yarısından fazlasını geçmiş oluruz.

    yapabilir miyiz? valla bence yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın