• 6
    bunu anlamsız, alan boşaltarak ve tek başına pres yapmak olarak da yorumlayabiliriz.

    izlediğim maçlar içerisinde bunu en çok yapan isim hiç kuşkusuz badou ndiayedir. kazandığı top ekstra olup, taraftara şirin görünebilir yalnız boşalttığı alanları değerlendiren takımlar için büyük bir tehdit unsurunu da barındırır.

    takımımız ise özellikle emre kılınç ve oğulcan çağlayan ikilisi ile ön alan presi yapıyor. arkasından destek aldıkları taylan antalyalı ile rakibi ön alanda boğabiliyoruz. 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı özelinde ise rakibimiz esasında bizi bu şekilde vurdu. çok doğru pres yaptılar ve takımın defans - ofans arasındaki bağlantıyı kopardı. geniş bir alanda oynamak zorunda kaldık.

    bir başka nokta da dün akşam özelinde emre akbaba açısından kötü bir gece geçti. bence hocanın da hatası vardı. rakibin en teme hücum planı ndao' yu savunma arkasına sarkıtmak. bekine neredeyse hiç yardım etmeyen akbaba ile işleri onlar için kolaylaştırmış olduk. kadro defektimiz de mevcut. rakibin savunmasını koşu ile tehdit edecek oyuncu olmayınca daha rahat pres yaptılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın