• 403
    sabo ve ndiaye gibi 2 önemli eksikle yakaladığımız karagümrük'e karşı maalesef gram top oynamadan haklı bir yenilgi aldığımız maç oldu. bir şeyler oynamaya çalıştığımız bölüm hepi topu 20-25 dakikaydı, onun adı da kaos futbolu. böyle zor maçları 20-25 dakika oynamaya çalışarak kazanamazsınız ve kazanmayı da bekleyemezsiniz.

    şimdi benim değinmek istediğim 2 konu var:

    birincisi yediğimiz goller; ilki ikinci yarının hemen başında daha 15 saniye olmamışken rakibin savunma arkasına sarkması ve içeriye pasta kaleciyle karşı karşıya pozisyon verebiliyor olmamız. bu kabul edilebilir bir hata değil. savunmanın o kadar dağınık olması ayrı, saracchi'nin ndao'yu kaçırması ayrı hata. ikinci golde de rakip ceza sahasına yığılmışken ali yavuz'un diagne'ye vermek isterken rakibe verdiği top kontratak yedirdi bize. hak etmediğimiz 1 puanı da alamamış olduk ama keşke alsaydık.

    diğer değinmek istediğim konu hocanın emre akbaba faydasızından hala ısrarla medet umması. emre futbol ve form olarak kariyerinin belki de en kötü döneminde. bitiriciliği yok, kontrolü berbat, gücü yerinde değil. belhanda ise tam aksi yönde, kendisinden zamanında aşırı nefret eden biri olarak şu an takımda en çok fark yaratan isim belhanda.

    son olarak hakeme diyecek söz yok gerçekten. linnes'e faul yapılan pozisyonda düdüğü çalmadığı için gördüğü yoğun baskının sonucu olarak diagne penaltısını uydurdu. penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. fatih hoca'yı atması ise dikkat çekme çabasından başka bir şey değil.

    sonuç olarak ligin dişli takımlarından biri olan karagümrük ile oynamak için bundan daha iyi bir zaman olamazdı. ama biz uydurma penaltımız dışında isabetli şut atamadan maçı bitirdik. benim duyduğum utancı umarım oyuncular ve teknik ekip de duyuyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın