• 401
    herhangi bir oyun planı ile çıktığımızı düşünmediğim bir maç. ilk yarı kaleye şut bile çekemedik herhalde. maçın başında oğulcan ile girdiğimiz bir pozisyon harici bir pozisyon yoktu.
    bir hafta maç oynamadan tekrar maça çıkmak tabii ki zor, ona asla bir lafım yok; fakat, meslek olarak bu işi yapan insanların da buna göre hazırlanmasını (futbolcusundan teknik ekibine) beklemek de bizim en doğal hakkımız. maçın başından sonuna herkes, fatih terim de dahil, geçen sezonun ilk yarısındaki kimliğe geri dönmüştü resmen. 1-0 geriye düştükten sonra oyundan oğulcan’ın alınması, arda’nın oyuna sürülmesi falan başlı başına bir facia. hoca resmen, benim planım yok bu maç için, kaos olursa orayı çevirecek futbolculardan medet umuyorum dercesine oyuncu değişiklikleri yaptı. bu sezon da muhtemelen aralıklı galibiyet serileri ve keskin performans düşüşleri ile geçecek bu artık iyiden iyiye belli oldu.
    bu takıma en az 3-4 tane takviye şart. dün artık herkesin de anladığını düşünüyorum. rakibin orta sahasındaki 34lük biglia tek başına bizim orta sahaya yetti. yanında n’diaye falan olsa halimiz iyice harapmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın