• 370
    hocasından oyuncusuna kadar, şımarıklığın, ciddiyetsizliğin, tembelliğin, dersine çalışmamanın cezasının kesildiği maç.
    bu karagümrük kadrosu 3 ay önce kuruldu daha. bizimle kedi fare gibi oynadılar. penaltıyı sayma, rakip kalecinin eli topa değmedi. 3 aylık toplama takım seni analiz ediyor, bir plan kuruyor, uyguluyor. sen rakibi izlemeye, ona göre bir taktik belirlemeye gerek duymuyorsun. bir kontraatak ya, bir kontraatak taktiği dene hocam ilaç için. pas pas pas... içimiz şişti gına geldi şu senin takıntından. kontraatak dene, duran top dene, çizgiye inip görerek orta dene, omar-linnes önlü arkalı dene, birşeyler dene. 90.dakikada anca aklına geldi donk'u ileri atmak. birde niye hiçbir kontraatakta bizimkiler yetişemedi k.gümrüklülere. adamlar top sürerek gidiyor, bizimkile topsuz yetişemiyor, kaç oldu sayamadım. hele saracchi'nin yetişememesi zaten maçı kopardı.
    bu ligde ilk golü yememek ne gerekirse yapacaksın. küçük takım o golü attımı sana, geçmiş olsun. 11 kişiyi yığıyor kale önüne, aç açabilirsen kilidi.
    devre arası 3-4 tane kreatif oyuncu almazsak (ki o da mümkün değil) bu maç gibi çoook maçlar göreceğiz bu sezon. kilit açan oyuncu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın