• 369
    kale boşken iki futbolcumuz karşı karşıya kalsa şut çekmeyip pas yaparlar. inanmayan bu maçı izleyebilir.

    öncelikle şu takımın kanat sevdasından kurtulması lazım. gerektiğinde elbette kanatlar kullanılır da kaleye ortadan daha yakınken ve ortadan pas yapabilecekken inatla neden kanada dönüp kimsenin vuramayacağı ortalar deniyoruz, anlamıyorum. yerden, ayağa, aralara oynamalı ve mesafeye takılmadan kaleye odaklanmalıyız. ama bizde rakip ceza sahası çevresinde topu alanın kafasında kesinlikle kale yok, ilk derdi top kaptırmamak, ikinci derdi boş birine yollamak, özellikle kanada; sonrası kısır döngü.

    artık şu kapanan takımlara bi' panzehir bulmak gerek. bir önceki türkiye kupası maçında da bu sorunu yaşadık. üçüncü lig takımını bile açamıyoruz. penaltı olmasa gol falan atacağımız yok.

    son olarak, bu kadroyla bunlar ne kadar yapılır meçhul. gerçekten çöp bir kadroya sahibiz. emre'ler, diagne, ömer bayram ve faslılarla bu iş yürümez. tuttuğunu koparan bir tane futbolcu yok takımda.

    kaleyi saymaya gerek yok, savunma ve bekler de şimdilik sorun çıkarmaz, önde de taylan tamam. ama kanatlar, on numara ve forvet olmadan çıkıyor bu takım her maça.

    ve bu durum çoktandır böyleyken -hadi mevcut sorunları çözmeye maddiyat yoktu ya da yönetim beceriksizdi diyelim- arda'yı niye izliyoruz? bize arda'yı tolere ettirecek ne verildi hoca tarafından?

    korona morona olmasa çekilmez bu lig, korona var da her yerde bir şeyler ters gidiyor diye motivasyonu kaybetmiyoruz taraftarlar olarak belki. şartlar normal olsaydı kimseye anlatamazlardı bu takımı, futbolu ve yönetimsizliği sorumlular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın