• 153
    nba 2020-2021 sezonunda birkaç sezondur olduğu gibi new york knicks ile beraber çekişmeli sonunculuk yarışında boy gösterecek doğu konferansı takımı.
    açıkcası cedi osman nedeniyle gönül bağımız olduğundan mıdır bilmiyorum ama bana knicks kadar fecaat bir takım gibi gelmiyor cavs. düşük profil takımlar kendini kanıtlamak isteyen oyuncular için normal sezonda çok önemli fırsatlar yaratıyor. cleveland'ta da guard ve small forward pozisyonunda kendini kanıtlama ihtiyacı olan oyuncular mevcut. zannetmiyorum ama eğer ki savunma konusunda beklentilerin biraz üzerine çıkabilirlerse knicks'in önünde doğu konferansını 14. bitirebileceklerine inanıyorum*.
    cedi osman ve andre drummond dışında savunmada varlık gösterebilecekleri hiçbir parçaları bulunmuyor. belki bir de drafttan seçtikleri isaac okoro beklentileri karşılayabilir savunma konusunda. muhtemelen sezon içinde çoğu maçta dağılacaklardır. zaten geçen sezonun hücum başına en çok sayı yiyen takımı.
    bu sezon darius garland'tan bir çıkış bekliyorum. ama collin sexton ile birarada oynamalarının ikisine de zarar verdiğini düşünüyorum. sexton sezon sonuna doğru şut konusunda bir istikrar yakalamıştı. bilmiyorum aynı anda sahada ne kadar tutulur ikisi. kevin porter jr.'ı da unutmamak lazım
    nba draft 2020'de 5.sıradan isaac okoro'yu seçtiler. hücum repertuarını genişletir ve şutunu bir standarta oturtabilirse uzun yıllar nba'de kendine yer edinebilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    andre drummond'ın kontratının son senesi. 28 milyon $'luk oyuncu opsiyonu var yanlış bilmiyorsam. bu sene takıma liderlik etme konusunda beklentileri karşılayabilir. ama takımın tavanı da belli neticede. nereye kadar götürebilir bilmiyorum. yedeğine los angeles lakers'tan javale mcgee takas yoluyla alındı. cavs'ın simge isimlerinden tristan thompson ,boston celtics'e takaslandı.
    kevin love'ın ve andre drummond'ın yüklü kontratları var. gelecek sene çok potansiyelli oyuncuların olduğu söylenen nba draft 2021'den pick kovalamak için bu oyuncuları kullanabilirler. açıkcası sezon için tanking ve takas yoluyla pick kovalamak herhalde cavaliers organizasyonu için en mantıklı hamle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın