resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3260
    bu adamın dokunulmazlığı nereden geliyor. nereden çıktı galatasaray çocuğu diye, kim uyduruyor bunları. ne güzel ekmek yedi buradan yürüdü gitti. bu adam eğer galatasaray'ın çocuğu ise ben ve benim gibiler öz mü öz evladıyız. fanatik mi fanatik babama rağmen 13 seneden fazladır kombine, her sene forma, kulübe her türlü katkı vs.

    şimdi soruyorum bu adam mı galatasaray'ın evladı yoksa ben ve benim gibiler mi. galatasaray ne kaybettiyse evlatçılıktan kaybetti. çıksın topunu oynasın ya biz sadece bunu istiyoruz, ayakta kalsın istiyoruz, mücadele etsin istiyoruz.

    ağır sakatlık geçirdi, futbol hayatı bu. bu adamın yaşadıklarını yaşamış 10 futbolcu daha sayarım hemen bizden. elbette kimsenin sakatlanmasını istemeyiz, keşke olmasaydı ama artk yeter. üzerinden çok zaman geçti.

    galatasaray için çok şeyden ödün verdi diyorlar, neyden ödün vermiş soruyorum. stratejik hamlesinden mi, başarısından mı, kazandığı kupalardan mı ve az diyemeyeceğimiz bir paradan mı. neymiş fener 2 katını vermişmiş, daha önce örneklerini gördük. eminim o da gördü. kimse kimseyi kandırmasın, bıraksın bu metin oktay triplerini, topunu oynasın. çünkü bu tripler ona değil, metin oktay'a yakışıyor.

    neymiş belhanda elinden nasıl top alırmış vs. o zaman o topu vermeyecekti, geri alacaktı. mücadele edecekti. daha takım arkadaşı ile forma, hırs, mücadele, frikik, penaltı için mücadele edemeyen adam karşı takım ile hiç müdahale edemez.

    ben hala 11 sene önce oynadığımız hamburg maçını nasıl kaybettik diye düşünüyorum, olic'in attığı golü düşünüyorum. 10 sene önce atletico maçında caner denen o adamın bilerek yediği kırmızı kartı düşünüyorum.

    benim için galatasaray önemli arkadaş. sen geceleri yatmadan önce o gol nasıl kaçar diye düşünüyorsun işte bu adam düşünmüyor. düşünüyorsa bile bize yansıtmıyor ama ben bunu bilemem.

    özet olarak, kendisine olan bu sevgi ve toleransı anlamış değilim, anlamayacağım. galatasaray'da henüz kendini kanıtlamamış futolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın