• 578
    hayatımın 7 yılını verdiğim, ibreti alem için amatör kümeye kadar düşmesini canı gönülden istediğim şehrin takımı.

    kemal unakıtan maliye bakanıydı ve küme yükseldikleri gün tribündeydim. yine bakan, ronaldinho'yu alacağını belirttiğinde de civarlardaydım.

    2008-2009 yılındaki beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında, kadının birinin tipo markalı aracının yan camına uçan tekme atan adam, yüzsüz yüzsüz sövdüğünde ve beşiktaş formalı başka bir kadının üstündeki formasını zorla çıkarttıkları gün de sesini çıkartan azınlıktan biriydim.

    eskişehir gibi, senelerdir sosyal demokrat bir çizgide yer alan bir şehir, sırf lig çıkmak uğruna bazı şeylere boyun eğince başına neler geldi iyi bir şekilde görmüş olduk. yine buna karabük'ü, sakarya'yı, kocaeli'yi de eklemek sanıyorum ki mümkün. buradan biz de ders çıkarmalıyız aslında. azınlık da olsalar, arada bazı çatlak sesler "takım zengin bir arap şeyhine satılsın!" diyor ya... hah işte sonumuz daha kötü olur emin olun.

    neyse, başladığım gibi bitireyim yazıyı;

    umarım düşmeleri olur da yükselmeleri olmaz bir daha. çamurda yıllarca debelenip dursunlar ve türkiye'nin en iyi taraftarı olduklarını iddia etmeye devam etsinler bu süreçte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın