resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1629
    29 kasım 2020 fenerbahçe beşiktaş maçısırasında takımının galip gelmesine rağmen öyle çok aleyhlerine hata yapılıpta medyada fenerbahçenin hakem kurban gösterilmiş olmasına çok sinirlenmiş ve içerlemiş bjk teknik direktörü..

    hala içi soğumamış anlaşılan ki; bu mağduriyeti tepe tepe gerekli gereksiz kullanıyor. * sırasında hakemler bjk lehine çok yanlı yönetim gösterip eyyam yapmasına rağmen gene mağduriyet ve haksızlık edebiyatı yapmıştır. 2-1 mağlubiyete yatsın kalksın sevinsin, düzgün hakemle farklı yenilirdi bjk. toy kaleci ve kötü defans orta tandemi eksikliğini sert mücadele ve hakem üstünde baskı ile kapatmayı hedefliyor. veya kendini attırıp takımı gaza getirecek. veya yoruldu, kaçış hazırlığı yapıyor. ama şu gerçek ki; bjk’nin şenol güneşten sonra sergen yalçını da dejenere edip bozduğu tespiti son derece isabetli.

    ayrıca, bu ligde, her yanlışın sebepleri içinde, azda olsa çokta olsa , fener için yapılan haksız bir uygulama veya fener taraftarı yönetici ve/veya medyanın saçmalaması var. mütemadiyen her şeyi zincirleme bozuyorlar. sonra neden negatif karma ? işte tam bundan..
    çemişgezekspor-çatladıkapıspor maçında bir olumsuzluk olsa dahi bilin ki, işin içinde bir şekilde fener/fenerli birileri vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın