• 27
    2,5 aylık sakatlıktan sonra oynadığım maç, özlemişim.
    karların saha kenarına yığılmış olduğu, buz gibi havada oynanan bir maç oldu. ama o kadar sıkı giyinmiştim ki, maçtan sonra üşüdüm. bazı gençler ağustos ayında nasıl top oynuyorlarsa aynı şekilde giyinmişlerdi, gençlik başka şey.

    sözlük maçlarının en çok sevdiğim yönü, yeni arkadaşlarla tanışmak. mahalle takımı, belgarath, areyouplayer, allejan yeni tanıştığım arkadaşlar oldu, memnun oldum tanıştığımıza.

    maçla ilgili çok kj kardeşim kusura bakmasın ama, olur öyle top bu.
    klasik bir sözlük maçı oldu. önce yelekli takım öne geçti*, sonra beyaz takım yakalar gibi oldu. sonra yelekli takım yine farkı açtı, budur.
    belgarath'ın çekip de uzak köşeye vuruşları, kilolarını atmış ve iyice hafiflemiş feanor'un incelikleri farkı getirdi.
    ama ışığa teşekkür ederken, lambayı tutanları da unutmamak gerek. tatlı sert tcoskun, kalede ve sağ kanatta hagi, orta saha göbeğinde areyouplayer forvete lojistik destek sağladı. toka'yı boşverin*.

    maça yine yaptıkları ve yapmadıklarıyla toka damga vurdu. top kaptırma, koltuk altından yumurtlama, gelen topu forma altına sokup istop etme. hepsini yaptı.
    asıl bomba ise maçtan sonraydı. haftaya antalya maçını nevizade'de izleyelim, zirve yapalım demesi iyiydi, ali sami yen'deki maçı tv'den izleme zirvesi!!!

    (bkz: ulan toka...)

    ekib-ul riyaset-i cumhur yelekli takım*

    ek : bu robocop dizlik mucizeymiş, tık demedi maşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın