resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 306
    süleyman hurma, dün gece bir tv kanalında, kendi futbolcularını hainlikle suçlayacak raddeye gelmiş sıyrık başkan. dün yediğin hurmalar, gün gelir beynini tırmalar öz deyişi için ne kadar da uygun bir zat. fenerbahçelilerin açtığı taga kanmış belli ki. adam galatasaray’ın var’la hiçbir sorununun olmadığını ima ediyor. fenerbahçe, beşiktaş, karagümrük hakemler yüzünden ağlıyormuş birileri seviniyormuş. isim vermese de galatasaray’ı kastediyor. böyle iftira, böyle akıl tutulması olmaz.

    bunlar nereden besleniyor bilmiyorum ama köstebek gibi birinin kafasına vuruyorsun diğeri çıkıyor. bunlar en son söylenecek sözü en baştan söyleyen akıl fukaraları. alenen ve resmen iftira atıyor galatasaray’a.

    aklınca haftaya oynayacakları galatasaray maçında hakemleri baskı altına almaya çalışıyor. hem de hiç utanmadan arlanmadan. sen hatay’a yenilmişsin, futbolcularının gördüğü her kart doğru. ne yüzle çıkıp hakeme ve galatasaray’a pislik atıyorsun be utanmaz adam.

    sezon başında, erken form tutmaları nedeniyle 3-5 maç iyi futbol oynadıkları için takımını dev aynasında görüyor bu başkan bozuntusu. cin olmadan şeytanlığa soyunmuş belli ki. bunun gibiler yüzünden ingilizler bize “hindi” ismini takmışlar. biraz alçaktan uç be adam.

    azalarak bitmeleri umuduyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın