resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 400
    hakkında ekşi sözlülte şöyle bir entry var paylaşmak istedim benden.
    https://eksisozluk.com/entry/116716700

    --- alıntı ---
    hayat hikayesi türk futbolu klasiği.. kerem, azimli ve kararlı olduğu için üstesinden gelmiş.. kırılgan onlarca gencimiz bu tür yaklaşımlardan dolayı futbolu bırakmak zorunda kalıyor..

    kerem aktürkoğlu'nun hikayesi:

    başakşehir seçmelerinde altyapıya seçildi. ancak kulüp ona, "kalacak yer tahsis edemeyiz kendine yer ayarlarsan görmek isteriz." yanıtını verdi. kerem bunun üzerine istanbul'da bir yurda yerleşti.
    sonraki yıllarda kerem, perfomansını artırınca teklifler almaya başladı. başakşehir en iyi teklifi seçip bir takıma kiralayacağını oyuncuya iletti. ancak başakşehir, transferin son günlerinde kerem'e asgari ücretten 5 yıllık sözleşme imzalarsa pilot takıma kiralayacağını söyledi.
    kerem bu teklifi, "1 yıl oynarım ama sözleşme imzalamam. istanbul'da nasıl geçineceğim. teklifler de var." diyerek reddetti ve başakşehir kerem'i kadro dışı bıraktı. bu sebepten ötürü kerem, 1 sene futbol oynayamadı.
    kerem, tff talimatnamesinde yer alan, "2 yıl boyunca 4. lig'de oynarsa yetişirtirme parası alınmaz." kuralını gerçekleştirmek için 2 yıl 3. lig'de oynadı. kerem, karacabey'den erzincan'a giderken 15 bin tl bedeli de kendi cebinden ödedi.

    erzincan’da 2018-19 sezonunda 35 maçta 3 gol 2 asistle oynadı ardından 2019-20 sezonunda 30 maçta 20 gol 1 asist yaparak 3.ligden galatasaray’a transfer oldu.
    galatasaray’da toplam oynama süresi 20 dakika olmasına rağmen 1 gol atıp herkesim beğenisini topladı.

    umarım hiçbir zaman ne oldum demez hep kendini geliştirir. önünde bir sürü güzel örnekler var burada biraz kendini gösterse avrupa’ya transfer yapması hiç de sürpriz olmayacaktır.
    umarım bu taraftarın beklentisini hep aşar.

    kaynak: tff alt ligler sayfası

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın