• 5
    avrupa'da bazı maçlarda, ama iyi oynuyorlar yaklaşımıyla övülen ve belki benim de zaman zaman dayanamayıp övdüğüm takımlar.
    öncelikle avrupa maçları için konuşacak olursak iyi oynamak, mücadele etmek tabii ki önemli. bunu inkar edemem fakat bunlar maçları kazanmak ya da puanlar toplamak kadar önemli değil. avrupa turnuvalarında, gruplardan çıktıktan sonra iyi ya da kötü oynamanın hiçbir önemi yok benim açımdan. sonuca ulaşamıyorsak nasıl oynadığımızın ne önemi kalıyor?

    tartışılması gereken bir başka konu iyi oynadık dediğimiz maçta gerçekten iyi oynadık mı, öyle mi gözüktük?
    kanaatim öyle gözüktüğümüz yönünde. birçok takım artık sonuca ulaşmak için rakibini uyutup istediği sonucu alıyor. özellikle aşırı güç farkı olmadığında, maçı domine edecek forma veya güce sahip değillerse bunu uyguluyorlar. bir de öne geçtikten sonra geriye çekilmeleri durumu var. adamlar öne geçmişler zaten ve bilerek geri çekiliyorlar, top bizim takımlarımızda kaldığında da iyi oynadık ama başaramadık diyoruz. türk futbolu iyice 80'ler futboluna döndü. her maç tokatlanıp "onurumuzla mücadele ettik!" demek tam bir acizlik göstergesi. hadi abi ya, hadi ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın