resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 596
    galatasaray futbol takımının son dönemdeki yükselişinin en önemli aktörü olan futbolcu. kendisinin sahada olmasiyla diagne'nin formunun yükselmesi, girdiği pozisyon çeşitliliğinin artması tesadüf değil. kendisinin oynadigi maçlarda dikkat edilirse sıkışan oyunda artık iki stoper arasinda sıkışmış olan diagne yerine toplar oğulcan'a şişirilmekte. kendisinde muazzam bir hava topu hakimeyeti mevcut olduğu için takımı ve diagne'yi inanilmaz rahatlatiyor.

    aslına bakarsaniz fatih hoca amerika'yi yeniden kesfetmedi. sene başında babel ile de ayni oyunu oynamaya çalıştı ancak ne babel ne de falcao henüz hazir degillerdi.

    tekrar ogulcan'a donecek olursak, kendisinin varlığı taylan'i da inanilmaz yükseltiyor. bu iki arkadaş birbirlerini cok iyi yükseltiyorlar açıkçası. bildiğim kadariyla irfancan kahveci de bu ikilinin cok yakın arkadaşı. muhtemelen o da galatasaray formasi giymenin hayalini kuruyordur.

    bence oğulcan henüz potansiyelinin yuzde 60'ini sergileyebiliyor bize. ben bu sezonu 10 gol üzeri bitirecegine inaniyorum ki bu da şampiyonluğa atilmis olan buyuk bir adim olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın