• 87
    la oğlum savunmada 5-4-1 ya da 4-5-1 gibi dizileceksiniz, caner ve gökhan'a adam adama markaj uygulayacaksınız. kaptığınız topları da caner ve serdar ile gökhan ve tisserand'ın aralarına atacaksınız, tertemiz 3 puanınızı alacaksınız ya.

    bu kadar lan. orta-kafa-golden başka numarası yok fenerbahçe'nin. hani bok atmak için demiyorum ama hakikaten yok ya. bir de duran toplar zaten ki aynı kapıya çıkıyor. uzun adamların iyi paylaşım yapsa o bile yeter. sen hala gökhan'dan kafa golü yiyorsun.

    denizli için söylemiyorum. bütün takımlar bunu nasıl görmez ya. 11 hafta oldu lan. bir ikiye bir, bir üçgen kurma bir şey gören var mı şu fener'de? in sola ver caner'e, in sağa ver gökhan'a. şişirsinler içeri, biri vuru nasılsa taktiği lan bu. bu çözülmeyecek bir taktik değil, önlemi zor bir taktik hiç değil. 2014 şampiyonlukları da böyle gelmişti zaten.

    milyon €'lar dönüyor bu işte amk. şunu analiz edemiyorsan bırak başkaları yapsın bu işi. sosyal medyayı şöyle bir göz gezdirsen daha iyi hazırlanırsın bu maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın