• 46
    maç öncesinde opta verileri ışığında öne çıkan istatistiksel veriler şu şekilde:

    - süper lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 12 maçın 10'unu kazanan galatasarayımız (2b), bu karşılaşmalarda toplam 35 gol sevinci yaşadı.

    - süper lig'e transfer olduğu 2017/18'den bu yana bu sezon ligde yer alan isimler arasında en fazla gole doğrudan katkı sağlayan türk oyuncu, emre kılınç (19 gol & 18 asist).

    - galatasarayımızın süper lig'de attığı son beş golün dördünü son iki maçta mbaye diagne kaydetti.

    - galatasarayımız ile atakaş hatayspor, süper lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. iki ekip, 2018/19 türkiye kupası çeyrek finalinde eşleşmiş ve ev sahibi ekiplerin birer galibiyeti sonucunda turu geçen taraf galatasarayımız olmuştu (galatasaray 2-0 hatayspor & hatayspor 4-2 galatasaray).

    - süper lig'de oynadığı son beş maçın dördünü kazanan galatasarayımız (1b), tek puan kaybını son iç saha karşılaşmasında yaşadı (1-1 vs kayserispor).

    - bu sezon süper lig'de henüz duran top golü atamayan tek takım atakaş hatayspor.

    - bu sezon oynadığı yedi süper lig maçının sadece birini kaybeden atakaş hatayspor (3g 3b), tek mağlubiyetini ekim 2020'de deplasmanda aldı (0-6 vs alanyaspor).

    - atakaş hatayspor forması giyen gökhan karadeniz, 2018/19 türkiye kupası çeyrek finalinde rakip olduğu galatasarayımız ile oynadığı son karşılaşmada iki gol kaydetmişti.

    - bu sezon hatayspor'un attığı yedi süper lig golünün dördüne doğrudan katkı sağlayan mame biram diouf (2 gol & 2 asist), takımının tek deplasman golünü de kaydeden isimdi (vs kayserispor).
App Store'dan indirin Google Play'den alın