resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1607
    futbolun içinden gelen, futbolu bilen çok değerli bir isim. 1999-2000 ve 2001-02 yıllarında 2 kez kiralık olarak galatasaray'ımızın formasını da giymiştir.

    teknik direktörlük kariyerinde ise bence genel itibariyle başarılıdır, kümeye oynayan takımları son dönemde başına geçip kümede tuttu, kayserispor buna güzel bir örnek...

    beşiktaş biraz sabredebilirse ben kendisinin uzun vadede çok başarılı olacağını düşünüyorum. teknik ekibinde ise bir dönem beşiktaş forması giyen kaleci murat şahin var, çağdaş atan da kendi ekibindeydi bir kaç yıl önce sanırım.

    fatih hocamızın yanında yardımcı olarak görmek isterim; sonra takımımızın başına da geçebilir, burda sözlükte bir okan buruk hayranlığı filan var da, bence sergen yalçın kendisinden çok daha akıllı ve bilgilidir, dolayısıyla öyle bir seçim şansım olsa tercihimi sergen yalçın'dan yana kullanırım.

    küçük bir detayla noktalayalım; sergen yalçın, çalıştırdığı takımları sanırım premier league modeline göre - işte önce yardımcıları takımı çalıştırıp hazırlıyo idmana kendisi sonradan dahil oluyor filan - çalıştırıyormuş, ilk duyunca benim de çok dikkatimi çekmişti.

    edit: sergen takımımızda farklı dönemlerde 2 sezon formamızı giymiş; uyaran pokerr, crucified mind, denver, mokoena, flyning dutchman ve the raggedy doctor nickli arkadaşlara teşekkür ederim, bende hatırladım diğer dönem lucescu dönemiydi ve yanılmıyorsam şampiyonlar ligi'nde nantes maçında içerde sağ ayak içiyle güzel de bir gol atmıştı. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın