resim
Ali Akman
Takım:FCV Dender EH
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 104
    kendisini devre arası kadromuza katma ihtimalimizin o kadar da düşük olmadığını düşünüyorum. radamel falcao'nun olası gidişiyle forvet almamız gerekecek ki alacağımız forvetin yerli olması yabancı sınırı konusunda elimizi rahatlatacaktır. elimizde mbaye diagne ve ryan babel gibi 2 forvet alternatifi olduğundan kendisini almamız ligin geleceği açısından da risk taşımayacaktır diye düşünüyorum. kaldı ki kendisi halihazırda bizde ilk 11 oynayabilir nispeten kolay maçlarda. zaten bir alt ligin altını üstüne getiriyor, bir de terim tedrisatını eklersek kısa sürede acayip bir topçuya dönüşebilir.

    kendisini devre arası almamız nispeten daha kolay olacaktır düşüncesindeyim. çünkü kendisini yazın bedava almak isteyen birçok kulüp var ama devre arası bonservisle almayı göze alacak çok kulüp yok. bursaspor, ali'yi yazın bedava kaptırmak yerine devre arası 1 milyon euro civarı bir teklife hayır demeyecektir bence.

    oyuncu da radamel falcao'nun yerini kendisiyle doldurmak istememizden etkilenecektir mutlaka. oynadığımız futbolun kalitesini, teknik direktörümüzün daha önce yetiştirmiş olduğu birçok oyuncuyu, şu an oynamakta olduğumuz pozitif futbolu ve genç oyuncularımızın da rotasyonda süre bulmaya başlaması ali'yi de ikna etmemizi oldukça kolaylaştıracak faktörler olacaktır. ayhan akman faktörünü de unutmayalım.

    burada geriye hızlıca (özellikle fenerbahçe gibi toksik camiaların işin içine girmesine müsaade etmeden) işi bitirmek, kör göze parmak sokarcasına önce oyuncuyla anlaşıp bursaspor yönetimiyle papaz olmamak, yine bursaspor yönetiminin ve oyuncunun mali isteklerini çok astronomik olmadığı sürece karşılamak ve oyuncunun kariyerine dair haklı kaygılarını gidermek gerekiyor.

    ben sıradan bir vatandaş görev verilirse bu transferi uygun ekonomik şartlarda bitirmeyi rahatça başarırım ama konu bizim yönetim olunca emin olamıyorum açıkçası başaracaklarından. hocanın kendisini ara transferde isteyeceğinden de emin değilim (yazın isteyecek gibi duruyor) ama mutlaka istemeli. risk az, ödül büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın