• 30
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/VHD.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    2 haftadır bu maçı bekleyen bir takımla oynayacağız. kaldı ki hatay takımı iyi defans yapan bir takım. kayseri ve rize maçlarındaki gibi bol pozisyon bulabilecek miyiz bilemiyorum.

    açıkçası bu maç oyunumuzun derbilerde ve önemli maçlarda da nereye gideceğine dair bir ölçü olacak benim için. iyi kapanan takımlara karşı da son 2 haftadaki oyun üstünlüğünü kurabiliyorsak büyük gelişme var demektir.

    fatih terim'in iyileşmesine rağmen dönen oyuncuları ilk 11'e koyacağını düşünmüyorum. son 2 haftanın ilk 11'i maça başlar. saracchi'nin durumunu bilmemekle birlikte hazırsa bile emre taşdemir oynar, 60'tan sonra saracchi girer diye düşünüyorum.

    fatih terim oyuncularına "kim iyiyse o oynar" mesajını verecektir. bu durumun rekabete yansıması da takımın dar rotasyondan zengin bir rotasyona geçişi demek olur.

    sene başında ilk 11 için hiç hazır görünmeyen emre akbaba, oğulcan çağlayan, linnes, emre taşdemir gibi isimlerin hazır olması, sekidika, kerem aktürkoğlu gibi isimlerin de yavaş yavaş oyuna girmeye başlaması 3 günde bir maç yapacağımız zamanlar öncesinde çok çok kıymetli.

    zaten lig şampiyonu da bu tempoya ayak uydurabilen ve takım oyununu oturtabilen takım olacak bence.

    bay haftasına gireceğimiz için bu maçı kazanırsak 2 haftalık bir rahat ve mutlu olma dönemi olur. aksi sonuç hepimizi perişan eder. dilerim bir kaza yaşamayız.

    sakatlıksız, cezasız temiz bir maç olması ve 3 puan almamız tek dileğim.

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın