• 132
    hande sümertaş'a yönelik linç kampanyasının arkasındaki isimlerden biri. "bir bein sports çalışanından gelen mail" diye götünden uydurduğu metini kameranın önündeki ekrandan okuyarak, az da olsa durulmuş olan linci tekrar şaha kaldırdı 1 aralık 2020 tarihinde. 2 aralık 2020 tarihi itibarı ile tweetlerini korumalı hale getirmiş. oysa kışkırttığı taraftarlar, hatta troll hesaplar hande sümertaş'ı tecavüzle tehdit etmeye devam ediyor.

    "yazık, meczup" diyerek kendi haline bırakılmaması gerekiyor. "biraz heyecanlı bir arkadaş eki eki" diyerek boşverilmemesi gerekiyor. spor medyasının içinde olan profesyonellerin, kulüplerin, yayıncı kuruluşun, adalet sisteminin bu ve bunun gibilere emsal teşkil edecek bir yaptırım uygulaması gerekiyor. bu ve bunun gibilerin akıttığı pislik, nefret, ahlaksızlık hepimizin üzerine sıçrıyor. aynı denizde yüzüyoruz belki ama bu ve bunun gibiler lağım akıtıyor güzelim denize.

    burada 10 küsur yıldır klavye takırdatıyoruz. maçtan maça da olsa gelip burada içini dökmeye çalışan, fikrini söyleyen insanları belli sınırlar içinde tutmaya çalışıyoruz. hassasiyetler gösteriyoruz, kurallar uygulamaya çalışıyoruz. bu ve bunun gibilerse ar, namus, ahlak, akıl, doğruluk; hiçbirini önemsemeden icraatlerine devam ediyor. bu ve bunun gibilerin peşinden kitleler gidiyor, gündem değişiyor, bu işten para ve ünvan kazanıyorlar.

    kendime hakaret kabul ediyorum, bu ve bunun gibilerin futbol gündemini belirliyor olmasını. işledikleri suçları ve hedef aldıkları insanlara yaşattıklarını da geçtim artık. hazmedemiyorum bu ve bunun gibilerin benim zevkimin içine sıçmasnı, yön vermesini. biz burada hoşuma gitse bile yanlış/mesnetsiz bilgi içeren entryleri silerken, bu ve bunun gibilerin götten sallamalarının zevk için takip ettiğim şeyi şekillendirmesini...

    umarım akıl ve vicdan sahibi bir merci çıkar ve gereğini yapar bu ve bunun gibilerine.
    yapar ve okurken bile midemizin bulandığı bu iğrenç iklimden kurtulmamız için ilk adım olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın