• 861
    uefa avrupa ligi 2020-2021 sezonu gruplarında 4 maçta 6 puan almış takımdır. villarreal ve maccabi tel aviv'e kaybettiler, qarabağ'ı ise 2 maçta da yendiler. gruptaki puan durumu ve son 2 hafta fikstürü şu şekilde;

    1- villarreal 10
    2- maccabi tel aviv 7
    3- sivasspor 6
    4- qarabağ 0

    5. hafta;

    sivasspor - villarreal
    qarabağ - maccabi tel aviv

    6. hafta;

    villarreal - qarabağ
    maccabi tel aviv - sivasspor

    en kritik maç maccabi-sivas maçı olacak gibi duruyor. 5. hafta yaşanacak olası senaryolara göre son hafta öncesi şu durumların oluşma ihtimali mevcut;

    - 5. hafta sivas villarreal'e yenilirse ve maccabi qarabağ'ı yenerse sivas elenmiş olacak. (1 senaryo)

    - 5. hafta sivasspor yener ve maccabi yenemez ise sivasspor'a son hafta beraberlik yetecek. (2 senaryo)

    - 5. hafta sivasspor berabere kalır ve maccabi yener ise sivasspor'a son hafta 0-1'lik galibiyet yetmeyecek, en az 1-2 gerekecek (averaj durumlarına göre o da yetmeyebilir). (1 senaryo)

    - 5. hafta hem sivasspor, hem maccabi kazanırsa son hafta beraberlik maccabi'ye yetecek, çok az da olsa sivasspor'a yetme ihtimali de var. eğer sivasspor villarreal'i ikili averajı alacak şekilde yenerse (ilk maç ispanya'da 5-3 villarreal'in üstünlüğüyle bitti) ve son hafta villarreal kendi evinde qarabağ'a yenilirse gruptan maccabi ve sivas çıkacak. (1 senaryo)

    - diğer senaryolarda sivasspor'un son hafta maccabi'yi yenmesi gerekecek, alacakları her türlü galibiyet onları son 32'ye taşıyacak.

    işleri hiç kolay değil ama umutsuz bir durumda da değiller. qarabağ burada kritik önem taşıyor, kendi evlerinde maccabi'den puan alırlarsa (deplasmanda ortada geçen bir maçın sonunda 1-0 kaybettiler) sivasspor son haftaya galibiyet parolasıyla girecek. bakalım zaman ne gösterecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın