• 13
    yüzsüzlüğün daniskası olan bu cümleyi basındaki herkes galatasaray futbol takımı aleyhine kullanıyorsa bunun sebebi galatasaray taraftarıdır.

    şöyle düşünelim. haftalık yevmiye ile çalışıyorsunuz. bir hafta boyunca patronunuz size şeker gibi davranıyor. çaylar, kahveler, muhabbetler gırla. haftanın sonunda, yevmiye vakti geldiğinde bir bakıyorsunuz paranın üçte ikisi yok. neyse diyorsunuz, bu hafta patronla çok iyi geçindik önemli değil. bu arada iş arkadaşlarınız da aynı şeyi söylüyor. ne olacak oğlum, böyle patron kırılır mı, şeker gibi adam falan diyorlar. ertesi hafta patronla normal bir ilişkiniz oluyor ama bu sefer yevmiye tam yatıyor. iş arkadaşlarınızdan gelen tepki şu; bu torpilli, hak etmiyor bu adam bu parayı, böyle düzen olmaz olsun, durduk yere zam almış.

    sen ilk hafta hakkını aramazsan, ikinci hafta hakkını aldığında sanki fazlalık almışın gibi olur. 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçında hakkın olan 3 puandan ikisi çalındığında susarsan, 28 kasım 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında hakkının tamamını aldığında sanki fazla almışın gibi algı yaratılır. taraftar buna çanak tutmaktan en yakın zamanda vazgeçer umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın