2020-21 UEFA Uluslar Ligi 6.Hafta Maçı
22:45 Ferenc Puskas
2 - 0
  • 48
    macaristanın iyi alan savunduğu bir gerçekken defans arkasına dripling yapacak oyuncu ömer bayram, dar alanda çalım becerisini kullanacak isim yine ömer bayram fakat bakın oyuna kim dahil olmadı, ömer bayram.

    geçen gece okay yokuşlu ve bu gece mahmut tekdemir'e bakıyorum da, toplasan taylan antalyalı etmiyor fakat bakın milli takım aday kadrosunda bile kim yok, taylan antalyalı.

    cengiz ünder bir maç oynuyor, iki maç yok. o takımda olmayınca tüm dengeler bozuluyor çünkü kanat oyuncusu yok. sahada birilerine akıl verecek bir kaptan yok. bugün sol tarafta arda, sağ tarafta emre kılınç olsaydı kötü mü olurdu mesela. ama onlar da aday kadroda yok.

    yıllardır katlandığımız çöp cenk tosun yerine neden yıldızı parlayan ali akman hiç değilse aday kadroya davet edilmiyor. ulan bir deneyin bari, cenk'in yaptığı neyi yapamaz allah'ın aşkına.

    tabi bunlar bu maç özelinde söylediğim şeyler değil sadece, genel olarak yaşadığımız sıkıntıları çözüm yoluna gidilmiyor hiçbir zaman. hep aynı isimler dönüp duruyor takımın başında, bugün irfan olmadı mı, yarın oğuzhan'ı davet ediyor. oğuzhan olmazsa yusuf, yusuf olmazsa yunus, yunus olmazsa irfan, irfan olmazsa oğuzhan falan işte.

    kardeşim herkesi anlıyorum taylan neden oynamıyor yemin ediyorum anlamıyorum. çocuk daha ne kadar iyi oynayacak, daha ne kadar fazlasını yapacak. üstelik milli takımın en ihtiyacı olan oyuncu profiliyken neden çağrılmamasındaki bu ısrar?

    milli takım herkese açık olmalı, ihtiyaca göre oyuncular yer almalı. hatırla iş yapıyorlar resmen. ben bunu kabul etmiyorum. eskiden yüreğiyle sahada oynamayan bir futbolcu bulamazdık, şimdi kulübüne sakat dönmemek için elini taşın altına sokmayan bir oyuncu grubu var. herkesi dahil etmiyorum buna ama anlayan anlıyor kimler olduğunu.

    bu durum değişmediği sürece bir daha milli takım maçı izlemeyeceğim. ben bunu kabul etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın