• 4
    kendi kendine pilot olmakeylemini an itibariyle gerçekleştirmiş yazardır.

    öncelikle herkese merhabalar dostlar,
    yaklaşık 2 aydır sözlüğe entry girmiyorum veya giremiyorum , bunun sebebi de son zamanlar da hem iş yoğunluğu hem de son 1 aydır sözlükte cezalı olmamdı. ancak sözlüğe her zaman aktif olarak giren ve gündemi takip eden bir yazarım bunu da belirtmek isterim dostlar.
    4-5 gün önce cezam bitti ve tekrar entry girmek hiç içimden gelmedi doğrusunu isterseniz.
    yaklaşık 1 ay önce geçmişte yazdığım entry'ler silindi. bende tekrar düzeltip tekrar canlandırdığım da ceza aldığıma dair bir adet mesaj aldım. 1 aylık cezamın nedeni ise moderatör mesajında - de - da ayrımına dikkat etmemekle beraber 4-5 adet niteliksiz entry bulunduğu, bu sebebten dolayı ceza aldığım şeklinde belirtilmişti.
    sözlüğün belli başlı yazım ve diğer dikkat edilmesi gereken kuralları olabilir buna hicbir itirazımın olmadığını belirtmek isterim.
    moderatörler de sözlüğün başka sözlükler gibi deyim yerindeyse çöplüğe dönüşmesini önlemek istemekte haliyle.

    ancak insanların yeri geldiğinde stres atıp birseyler yazdığı karaladığı, yeri geldiğin de birbirlerine yardımlarının bile dokunduğu bir ortam da bazı ufak hataların göz ardı edilebileceğini düşünmekteyim.
    bu hataların sözlüğün düzenini bozacak türden hatalar olmadığına inanıyorum.

    işte verdiğim molalarım da açıp gündemi takip ettiğim, mesai bitip eve gidince ilk girdiğim site olan sözlüğe cezam bitmesine rağmen hiç entry giresim gelmedim açıkçası dostlar. az veya çok düşüncemi belirtip yazacağım yazıların tekrar silinme ihtimalini de göz önüne alarak emek verip birseyler karalama eylemine girmek istemiyorum. kısacası sözlük gibi sevdiğim bir platformdan belli başlı nedenlerden dolayı koptum durumu özetlemek gerekirse.
    bu durumdan dolayı yazarlığımı sonlandırmaya karar verdim.

    ülkemizin geçtiği bu zorlu pandemi döneminde tüm yazar dostlara önce sağlıklı günlerinin olmasını diliyorum.
    levent kırca'nın vasiyetinde atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşçakalın seklinde bir cumle vardır.
    sizler de sari kırmızı renklerle kalın, galatasaray ile kalın dostlar.
    kendinize iyi bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın