resim
Artem Dzyuba
Takım:Loko Moskova
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.97
Uyruk:Rusya
  • 95
    https://ajansspor.com/...ideo-skandali-419692

    --- alıntı ---
    türkiye a milli futbol takımı'nın 15 ekim'de uluslar ligi'nde rakibi olan rusya'da büyük bir skandal patlak verdi. rusya milli takımı'nın forvet oyuncularından artem dzyuba, cinsel içerikli videosu sızdırılınca milli takım kadrosundan çıkarıldı.

    rusya ligi'nde zenit forması giyen ve rusya milli takımı'nın da golcülerinden biri olan 32 yaşındaki futbolcu dzyuba'nın mastürbasyon videosu internete sızdı. yaşanan bu skandalın ardından futbolcu, türkiye maçı kadrosundan çıkarıldı.

    konuyla ilgili olarak futbolcunun babası sergei dzyuba, "henüz artem ile konuşamadım ama milli takım kadrosundan çıkarıldığını duydum" dedi. bir açıklama da rusya milli takımı'nı çalıştıran stanislav cherchesov'dan geldi.

    deneyimli teknik adam, "saha içinde veya dışında her oyuncu milli takımın gerekliliklerine uygun davranmak zorundadır. artem de bu aldığımız kararın doğru olduğunu zamanla anlayacaktır" ifadelerini kullandı.

    öte yandan futbolcu, gelen sert tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını askıya aldı. zenit kulübü'nün ise futbolcu ile ilgili herhangi bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise henüz belli olmadı.

    --- alıntı ---

    ilginç bir olay nedeniyle rusya a milli takım kampından çıkarılan rus pivot santrfor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın