• 196
    sivasspor'un gol atacağı yokken diyordum ki ne zaman bir davetiye çıkarırız diye. allah'tan penaltıyı kaçırdılar, dedim devamında belhanda asla vazgeçmek istemediği lakayt pasıyla bir tehlikeye daha sebebiyet verdi.

    maçın ilk yarısına gelirsek, takım geçtiğimiz maçlara göre nispeten iyi ama hala iyi değil. hala yavaş, üretken değil, baskı kurma konusunda sorun yaşıyoruz. ancak maç içinde penaltı pozisyonu vb gibi pozisyonlardaki über zekalı olmazsak en azından gol yiyeceğimiz bir oyun yok, ama muhakkak o golün yenmesi gerekiyorsa yediğimiz için şu an temkinliyim.

    feghouli'nin bazı hareketleri ve pasları, tıkanıklık açacak cinsten. hala istediğimiz feghouli bu olmasa da takıma sonuca yönelik bir şeyler katabilecek ilk adam. hücumda daha hızlı çoğalmamız ve daha çok yardımlaşmamız lazım, ancak arkayı bir tek taylan toparladığından buna kalkışmıyoruz da.

    bir parantez de taylan'a. pres, top kapma bunlara amenna. ancak takımı ileriye taşıyacak pas özelliği yok. misal luiz gustavo dikine isabetli paslar atıp, atak başlangıçlarını organize edebiliyor. bizim de böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var.

    ikinci yarı maç böyle giderse 70'ler civarı soso oyundan alınır, emre kılınç sağa etebo ortaya çekilir. daha sonra ömer bayram arda ile falan değiştirilir direnç olsun diye. muhakkak 2'yi hatta 3'ü atmamız şart zira 2'yi atarsak geriye çekileceğiz ve bizden bekleneni yapıp maçı zora sokacağımıza hiç şüphe yok. o yüzden bu maçta sivas'ın arkada bırakabileceği boşlukları da düşünerek seikidika da ilerleyen dakikalarda düşünülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın