• 195
    penaltı kararı da dahil, hakemler gayet iyi maç yönetiyor. ben orta hakemin oyunculara taviz vermemesini çok beğendim. hakemlik böyle olur, tabi umarım bunu her maç devam ettiren bir isimdir. zaten bu şekilde devam eden bir performans kendisini iyi yerlere sürükler. tebrik ederim.

    marcao'nun penaltı yapmasına bir şey diyemem bu pozisyonda, yetişmeye çalışırken ayağını takıyor istemeden, olabilir bunlar. ilk yarıyı önde kapatmamız önemliydi bence, ikinci yarı daha fazla risk alması gereken taraf sivas olacağı için gol bulmamız kolaylaşacaktır. zaten sivasspor orta alanda derin boşluklar veriyor, umarım o boş alanları daha iyi kullanırız. aslında ömer bayram iyi bir tercih olabilir ama emre gayet iyi oynuyor. haftalar sonra arkama yaslanıp maç izliyorum, çok şükür. tabi uçup kaçmıyoruz ama en azından sahada ne yapacağını bilen bir takım görüntüsü var.

    arda turan'a parantez açmadan da olmaz, bence formu bir kenara kendisini her maç kullanmak elzem geliyor bana çünkü arkadaşlarını yönlendirmesi ve oyuna kattığı akıl bariz belli oluyor. aferin koca kafa, aferin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın