• 90
    performanslar iyi seviyede olsa umut verecek bir 11 ile çıkacağımız maç ama şu durumda kafada ciddi soru işaretleri bırakıyor.

    emre taşdemir son maçta * sonradan oyuna girdi ve açık konuşmak gerekirse çok basit top kontrollerini bile yapamadı. zaten defanstan hücuma destek sadece soldan geliyordu, bu maçta o destek de kısıtlı olacak. omar elabdellaoui şimdilik bize iyi bir hücum beki performansı gösteremedi.

    sofiane feghouli bana genel olarak younes belhanda'dan daha çok skora katkı verebilecek bir oyuncu olarak gelmiştir ki geldiğinden beri de bunu yapmıştır. ilk iki sezonu * * iyiydi. geçen sezon * bu skora katkı konusunda yetersiz kaldı. bu sezon * ise şu ana kadar felaket bir performans gösteriyor * yine bu maçta ne yapacağı merak konusu olanlardan. orta sahada o istediğimiz skor katkısını verebilecek bir kendisi var bir de, şu ana kadar gördüğüm kadarıyla, emre kılınç. emre'nin de kalitesinin istediğimiz seviyede olup olmadığı tartışılır ama yine gole yakın diye tabir edebileceğimiz oyunculardan. atar / attırır gibi bir yapısı var. sorun; ikisinin mevkiisinin çakışması. kimin orta alan oynayacağını bilmiyoruz şu anda misal. muhtemelen emre oynayacak, ben olsam soso'yu koyardım. ama fatih terim'in tercihi sol içte sol ayaklı olması nedeniyle emre olacaktır.

    iki oyuncunun nasıl performans göstereceği şüpheli. birisi yüzünden asıl iyi oynayan oyunculardan birinin performansı da düşebilir. 3 oyuncu sıkıntı şu anda. ha, çıkarlar iyi oynarlar ilk tebriği ben ederim. inşallah oynarlar.

    ilerdeki oyuncuların hareketten yoksun adamlar olması da sıkıntı. ryan babel'in forvet oynayacak olması sevindirici. asıl forvetlerimizden daha forvet gibi oynayabilir. arda turan ise en azından çabalayacaktır. fiziği artık istediğimiz gibi oynaması için engel ama çabalaması takdire şayan. ben daha kötü bir arda bekliyordum açıkçası. şu an arda neden 11 diyemiyorum. o olmasaydı kim oynayacaktı? belki hiç denenmemişlerden biri ama ya tutmasaydı? haftaya daha kolay bir maçımız var * bu maçta en azından denenmemiş kanatlardan biri denenebilir * * iyi oynarsalar bir kazancımız olur.

    zor deplasman. iki haftadır kötü oyunla kazanıyoruz. isteğim en azından yenilmemek. 1 puan bile bizim için bir artıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın