• 280
    2020-2021 sezonunda küme düşme yolunda lige emin adımlarla başlamış olan şehrimin takımı.

    başkan ali çetin ve şehrin önde gelen zenginlerinden oluşan yönetim kurulu, tamamen kendi isimlerini parlatmak ve siyasi olarak birilerine yaranmak için oradalar. kulüp süper lige çıktığı andan beri kulübün yararına yaptıkları tek icraat, stadyumun zeminini alçaltarak kapasiteyi 15000'den 20000'e yükselten projeyi hayata geçirmeleri. projenin de kendilerine ait olduğunu zannetmiyorum da, dönemlerinde yapıldığı için haklarını teslim edeyim.

    aslında süper lige çıkıldığından beri izlenen politika (eğer ki düşünülüp izleniyorsa) temelde doğru. uçuk kaçık maaşları ligde kalacağı bile belli olmayan bir takımdaki oyunculara yıllarca bağlamadı yönetim. maaşı nispeten yüksek denilebilecek tek oyuncu hugo rodallega. fakat bunu yaparken hiçbir sivrilen, takımı üst seviyeye çıkartacak transfer de yapılmayınca küme düşmenin en baş adaylarından biri olarak başlıyor sezona denizlispor.

    kasımpaşa gibi, dönemin osmanlıspor'u gibi, rizespor gibi akılda kalacak tek bir oyuncu transferi dahi yok (bu kulüpler çok başarılı olduğu için söylemiyorum bunu, osmanlıspor neticede küme düştü fakat sebepleri tamamen siyasi). bu kulüplerden bahsederken rizespor'un remy transferinden de bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. diagne, trezeguet, ndiaye, melnjak, samudio tarzı isimlerden bahsediyorum. ligde çoğu anadolu takımının belli seviyenin üzerinde performans veren ve 21 takımın büyük çoğunluğunun kadrosunda faydalanabileceği isimleri var. denizlispor'da ise inanın bir tane bile futbolcuyu burdan alıp x takımına koysam iyi oynar, fark yaratır diyemiyorum.

    bakalım, bu sene de eskaza düşmezse seneye önemli adımlar atılması gerekiyor. şehirde hala yeni stadyum dedikoduları var fakat stadyumdan önemlisi lige sağlam bir şekilde tutunup, süper lig ekibi olarak kendini kanıtlamak. hala taze bir takım denizlispor, kadrosu hala süper ligden ziyade 1. lige daha yakın. bu sezon horozlar için çok zor geçecek gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın