resim
Ali Kurtuluş Gültiken
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 21
    kendisini daha önce hiç dinlememiştim ve 6 kasım 2020 gaziantep fk beşiktaş maçı sonra ilk defa dinledim. şimdiye kadar hiç bir şey kaçırmadığımı anladım. bu adam nasıl eski futbolcu, nasıl futbol yorumluyor hayretler içerisindeyim.

    6 kasım 2020 gaziantep fk beşiktaş maçı nda maçın 12. dakikasında rosier'in penaltı pozisyonu hakkında rosier topa önce dokunduğu için penaltı değil dedi. eğer böyle bir şey olsa her topa dokunur defans oyuncuları ve hücum oyuncularında ne bilek kalır ne de başka bir şey. üstelik top ortada.

    hadi bu yorum neyse dedim, sonra ilk yarının ortasında ersin ile gaziantep'li oyuncu arasında ve beşiktaş'ın lehine verilen faul konusunda yaptığı yorumla dumura uğradım. bu sefer de topa ilk dokunan oyuncu gaziantepli oyuncu ve ersin'in ayağı faul yapmak için açılıyor. bu sefer de gaziantepli oyuncu şiddetli vurdu diyor. :)

    gerçekten eskiden futbol oynamış insanların böyle yorum yaptığı ülkeden futbol konusunda çok iyimseriz sanırım. bu pozisyonlar yanlı yorumlamaktan daha çok futboldan anlamamakla alakalı.

    büyük hayal kırıklığına uğradım şuan ve muhtemelen bir daha dinlemem kendisini. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın