2020-21 EuroLeague 7.Hafta Maçı
20:30 Sinan Erdem Spor Salonu
91 - 89
  • 1
    saat 20:30'da başlayacak ve beinsports 3'den yayınlanacak eurolig 7. hafta karşılaşması. efes oynadığı 5 maçın 2'sinde sahadan galibiyetle ayrılırken, maccabi oynadığı ilk 6 maçın 2'sinde sahadan galibiyetle ayrıldı.

    maccabi, bizim coğrafyada yakından tanınan scottie wilbekin ve ante zizic'in yanı sıra dragan bender, othello hunter ve tyler dorsey gibi değerli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. geçen hafta kendi sahasında fenerbahçe beko'ya kaybeden maccabi'nin kaliteli kadro derinliğine rağmen hücum ve savunmada uyum sorunu gözüküyor. fenerbahçe maçını 10 sayı ile geride kapatan maccabi, diğer kaybettiği maçlarda ise sonuç olarak kafa kafaya maçı tamamlamış.

    efes tarafında shane larkin, bryant dunston ve sertaç şanlı bu maçta forma giyemeyecek. tibor pleiss'ın durumu ise tam olarak belli değil. maccabi tarafında ise önemli bir eksiklik yok. geçen haftaki olympiakos galibiyeti her ne kadar özgüvenin tekrar kazanılmasında olumlu olsa da önemli isimlerin sakatlığında efes'in işi kolay durmuyor. maçın kilit ismi pota altında yapacağı mücadele ile adrien moerman olacak.

    eksiklikler sebebi ile maccabi bu maçı alabilir. umarım efes maçın başında yakalayacağı ivmeyi maç sonuna taşıyarak bu maçı kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın