resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1145
    takımı bu sezon şampiyonlar liginde, şu ana kadar 3 maç yaptı. ilk leipzig maçında iyi oynadıkları bölümler olsa da bunu leipzig istediği için yapabildiler. o maç iyi bir performans gösterdiklerini düşünmüyorum. fakat sonraki 2 maçta(psg ve manchester united ile oynadılar) çok iyi bir performans gösterdiler. benim görüşüm şu şekildeydi : (bkz: #3000084)
    an itibarıyla 4 kasım 2020 başakşehir manchester united maçından 3 puan ile döndüler. böylelikle benim için, bu sezonki şampiyonlar ligi grubunda başarılı oldular.

    okan buruk kendisini fazlasıyla kanıtladı. fatih hoca artık yönetime geçmeli ve koltuğu okan buruk'a bırakmalı. fatih hoca okan buruk'a karışmaz, ikisi birlikte yeni bir yapı kurmaya çalışırlarsa yıllardır özlemle beklediğimiz o galatasaray'ı izleyebiliriz. hazır yönetime aday olabilecek kalibrede aday yokken ve okan buruk kendini kanıtlamışken fatih hocanın başkanlığı için büyük bir fırsat doğdu. bunu hem o hem galatasaray değerlendirmeli çünkü okan buruk ne kadar kaliteli bir teknik olduğunu gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın