resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 594
    okan çok genç olmasa da maç tecrübesi az bir kaleci. muslera sonra kaleyi devraldığı için taraftarlar normal olarak soru işareti ile baktı. bu dönemi ne yazık ki kendisi de çok iyi geçirmedi. güven verme konusunda problem yaşadı.

    pandemi sonrası en önemli şanssızlığı ise maçların başlamasına yakın önce marcos do nascimento teixeira uzun süre sakatlandı. yerine oynayan ahmet yılmaz çalık ise felaket bir performans verdi. stoper tandemi bir ara taylan antalyalı ve mario lemina' dan oluşmuştu. stoper tandeminin sürekli değişmesi kaleci için ne derece büyük bir handikap olduğunu söylemeye gerek yok.

    bir eksiği de kişisel gelişimi ile alakalı. bunu ancak kendi kafasında yenebilir. kalecilik dediğimiz mevki saha içinde en adaletsiz, hatayı kabul etmeyen yer. yalnız kaleciler de insan ve mutlaka hata yapacaklar. kimler ne hata yaptılar. okan' da yapacak * 6 saniye yapacak. bugünü maçta * pas hatası yapacak. halletmesi gereken en önemli problemi hata yaptıktan sonra pozisyona takılıp kalmamalı. eğer bunu başarabilirse eşik atlayabilir. aksi takdirde orta seviye bir kaleci olarak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın