• 98
    şu maçın ilk yarısını dünya üzerindeki ortalama herhangi bir futbol seyircisine izletin, inanın 10 dakikadan sonra izlemez. hangi takım diğerinden daha üstün ve şampiyonluğa oynuyor deseniz inanın onu da ayıramaz. oynadığımız şu oyun da sözde istim üstünde olan takımımızın çıkış maçı olacak maçta sergileniyor. rakip galibiyeti olmayan, bir sürü oyuncusundan covid nedeniyle mahrum kalan ankaragücü. ki bana göre ilk yarıda daha çok pozisyonu onlar buldu. hoş geçen hafta da hiçbir şey oynamadığımızı yazarken, kimi taraftar bb erzumspor karşısında iyi oyundan bahsediyordu *. o erzurum'a karagümrük dün 5 tane attı *. bu arada kadrodan dem vuracaklar için ilk 11 değerimiz de ankaragücü'nün 6 katı kadar. *

    görmek isteyen için yıllardır oynadığımız berbat futbolu oynadığımız, en ufak bir gelişme göstermediğimiz bir ilk yarı. temcit pilavı gibi bir başka maç. ama tabii bahane isteyene hakemler, mustafa cengiz, ankaragücü 2 haftayı bay geçti, havalar soğudu, ocak gelmedi, nzonzi takımı sabote ediyor-pardon nzonzi artık yoktu doğru- vs. gibi bahaneler mevcut.

    belki biz de artık bazı şeyleri kabullenmeli ve bakış açımızı değiştirmeliyiz. o halde şöyle yazalım: takım ilk yarı çok iyiydi. top hep bizdeydi. topla %66 biz oynadık. kötü oynadık diyenler neye göre şu futbola kötü diyorlar anlamadım. ilk yarı isabetli şutumuz olmasa da topla %66 oynadık demiş miydim?

    edit: ilk yarıda kaleyi bulan ilk şut ağları buldu. babel 1-0. asist saracchi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın