• 4
    (bkz: #3002741)

    bence son derece gerçekdışı bir entry girmiş yazar. entry'nin özeti hocanın dönemlerinde hep harika kadrolar kuruldu, bu kadrolar sayesinde başarılı oldu, bunu yaparken gerek pr olarak gerek para olarak karşılıgını fazlasiyla aldı.

    bir kere bu tezin komple yanlış olmasını geciyorum argümanlar çok yanlış. dönemleri bilmemek gerekiyor çogunu söylemek için. ornegin 96-2000 dönemi. koskoca 4 yıllık türk tarihinde gorülmemiş dominasyonun 'zaten hagi alındı' ile açıklanmasi gülünç. daha genç milli takım zamanlarından, akdeniz oyunları zamanında 96-2000'in yerli nüvesinin çoğunu bulanın hoca olduğu, o galatasarayda yaşı çok genç pek çok türk oyuncunun oynatılma cesaretinin gösterilmesi, çagın çok ötesinde bir oyun oynatılması,uzun aylar ödeme alamayan oyuncuların movite edilebilmesi gibi 'küçük' ayrıntılar atlanmış.

    3. döneminde bir önceki sezon 8. olan bunalımdaki takımı 40 maçlık sezonda iki kere sampiyon yapması, yine dominasyon başlatması, avrupa da başarılar da sneijder ve drogba'ya bağlanmış. o da güzel. kendisi adam akıllı 5 ay calıştı drogba ve sneijder'le ama olsun.

    4. döneminde gelmeden önce iki büyük rakibinden deplasmanda totalde 8 yediğin de unutulmuş.

    hepsini geçtim, 'reiscilik' , 'biatcilik' gibi 10 kişiden 11inin yaptığı sosyal çıkarımlarla bu iş açıklanmaz. manu'nun saf sonrası hali ortada. bu kadar büyük başarıları böyle küçümsemek yerine başka turlu eleştirmek gerek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın