• 1
    saat 16'da başlayacak olan, kadınlar basketbol süper ligi 6. hafta maçı. ahmet cömert spor salonunda oynanacak maç tivibu spor ekranlarından yayınlanacak.

    ligde 5 maçta 4 galibiyet aldık. mercedes russell'ın da gelmesi ile tam kadro olduk. şu an 3 amerikalı oyuncumuz var ve 1 tanesinin dışarıda kalması gerekiyor. courtney williams olmayacağı için 2 uzunumuzdan biri dışarıda kalacak. hala hücum etmekte ve pota altını savunmakta zorlanıyoruz. mercedes'in işin savunma kısmında yardımcı olmasını umuyorum. hücumda da yerli oyuncuların daha aktif olması ve topu hızlı çevirmemiz gerekiyor.

    rakibimiz ise sezona flaş transferle başladı. neredeyse milli takımın ilk beşine sahipler. sezon başlamadan ligin favorileri arasında gösteriliyorlardı ama sezona hiç de öyle başlamadılar. 4 maçta 2 galibiyet aldılar ki son galibiyetleri değerliydi. geçen hafta maçları iptal oldu. sezon başında ve özellikle hazırlık döneminin çok kısa olduğu bu sezonda maç oynamamak bence dezavantaj.

    tabi bizim için en önemli olay; ışıl alben'in ahmet cömert'e gelecek olması. keşke tribünde olabilseydik ama maalesef mümkün olmadı. kendisi de şu ana kadar oynayan bölümde ligin asist kraliçesi.

    güzel, keyifli bir maç olmasını umuyorum. favori olan taraf biziz. takımımıza ve kaptana da başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın