• 106
    hemen herkes bir temennide bulunmuş. sahaya çıkan bu ilk on bir özelinde benim temennim ise 4-3-3 şeklinde sahaya yayılmamız yönünde. bunun başlıca 3, dolaylı 4 nedeni var.

    birinci neden ryan babel'in ne 4-1-4-1 ne 4-2-3-1 ne de 4-4-2 gibi dizilişlerinin kanatlarını kaldıramayacağını düşünmem.

    ikinci neden, ne yalan söylemeli ben emre kılınç'ın orta saha iç oyuncusu olarak verdiği katkıyı beğenmiştim.

    üçüncü neden orta sahada ikili durulan oyunlarda etebo-taylan ikilisinin birbirinden rol çalıyor olmaları. bana göre bu iki oyuncudan etebo olanı iç orta saha olarak oynaması bu nedenle daha uygun.

    dördüncü ve dolaylı neden ise akbabuş'un nasıl döneceğini bilmiyor oluşum. zaten bence emre akbaba her zaman santrfora yakın oynamalı zaten. yukarıda saydığım nedenlerden dolayı da başka bir diziliş aklıma gelmiyor.

    yani ileri üçlünün birbirine yakın durduğu, kenarların beklere emanet olduğu -omar olaydı iyiydi- bir 4-3-3. gerçi büyük ihtimal, kanatlarında babel ve emre kılınç'ın olduğu bir 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıkacağız gibi.

    her neyse. galatasaray'ımızı özlemişim. kaç saat önceden "visualization/görselleştirme" başladı. acaba şöyle olur mu, şunu yapabilir miyiz vesaire diye...

    bol gollü olsun bir clean-sheet olsun, bizim olsun (:
App Store'dan indirin Google Play'den alın