resim
Ali Yavuz Kol
Takım:E. Erokspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 369
    feghouli yerine oynamasını istediğim genç. feghouli’nin 2-3 ezbere duvar pasından başka oyun aklı var mı ? bazen öyle ezbere duvar pası falan atıyor ki attığı pasa en yakın oyuncu yine kendisi oluyor. kafayı önünw eğerek oynamakta takımda üzerine yok; açın herhangi bir maçın özetini, sırf feghouli’ye odaklanın. yemin ederim 3 senede orta açarken kafasını kaldırdığını bir kez dahi hatırlamıyorum. kafasını önüne eğerek ezbere orta kesiyor. ortaları tehlike yaratmıyor mu, yaratıyor. ancak o da görerek kestiğinden değil, kavisli ya da sert kestiğinden. yoksa alakasız giden çok ortası var, bana inanmıyorsanız söylediğim gibi açın herhangi bir maçın özetini, feg’in orta kestiği herhangi bir pozisyonu dikkatlice izleyin %90 kafası önüne gömülmüş şekilde olacak.

    dönelim ali yavuz’a. yedekten 20 yaşındaki messi falan gelecek diye bekliyorsanız beklemeyin efendim. oynatmadan, ısrar etmeden kazanamazsınız hiç bir oyuncuyu. bir tane futbolcu var mıdır yedek kulübesinde oynamadan yıldız olsun ? fatih hoca gençlerle en iyi anlaşanmış en iyi parlatanmış falan filan. geçiniz efendim yok öyle bir şey mazide kaldı onlar. beğenmediğimiz fener’in 19 yaşında eljif’i ferdi’yi 21 yaşında altay’ı oynatabildiği kadar cesaretimiz yok. 2 maç okan koçuk oynadı, adam çöp yapıldı, yerine 34 yaşında fatih geldi. fener ferdi’yi 15+ milyona satarsa herkes transfet şikesi diye ahkam kesmeyi biliyor. bizdeyse ozan kabak’ın ne felaketler zinciriyle forma bulduğunu, 24’lük “genç - toy” taylan’ın nası mecburiyetten oynadığını, emin gibi potansiyel varken stoperde taylan’ın falan denendiğini hepiniz benim kadar iyi biliyorsunuz.

    fatih hocanın feghouli’yi kesmesini daha çok bekleriz. ha oldu da kesti diyelim, benim gözümde marcao’yu sağ kanatta oynatma ihtimali ali yavuz’u oynatma ihtimalinden daha yüksek. fener’e beşiktaş’a yapıştırdığımız “genç oyuncu öğütme fabrikası” etiketi bizde de aleni mevcut.

    gençlerimize tavsiyem; bir çoğunuzun potansiyeli yüksek, yeteneğiniz, azminiz var. galatasaray’da 7.-8. alternatif olacağınıza merih’in yolundan gidin. gidin yabancı ülkelerin 2. - 3. liginde oynayıp gelişin. sonrasında kafamıza dank etse de zaten alamayız parladığınızda. o zaman belki bazı şeyler idrak olunur. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın