• 4742
    bu sezonun mutlak favorisi durumundaki takım. kadro kaliteleri ve başarıya çok aç olmaları onları iki adım öne çıkarıyor. ligin çok başındayız evet, fener geçen sezonun ikinci yarısında da şampiyon ilan edilmişti ama sonradan tepetaklak oldular ona da evet. ama bu sezon durum çok daha farklı.

    bu sene silahları çok daha fazla. giren çıkan oyuncu dengesi düzgün kurulmuş. vedat'ın yerine oyuna mevlüt girmiyor bu sene. samatta çıkar cisse girer, valencia çıkar perotti girer. sosa çıkar mert hakan girer. caner çıkar novak girer. daha yazarım da konu anlaşılmıştır.

    takım olarak çok diriler. yere sağlam basan, sert, iyi mücadele eden bir takım tavrına sahipler. takım savunmasını iyi yapıyorlar. maçın son bölümleri hariç rakipleri tarafından tehdit edilemiyorlar. takım omurgasını da çok iyi kurdular. var olan eksiklerini de maçlar ilerledikçe giderirler gibi gözüküyorlar.

    konjonktür de lehlerine, bu sene şampiyon olması istenen takım da fener.

    bunlara rakip olacak takımlar geberik durumda. bjk ve trabzon ölmüş ağlayanları yok. başakşehir toparlansa bile şampiyonlar ligi onları oldukça yıpratacaktır. bize gelirsek, başkan hasta, yönetim çok güçlü değil, hedef gösterilen ve son gelişmeler sonrasında kılı dönecek oyuncularımız ortada. hoca full konsantre bu işe kendini adamaz ve şapkadan tavşan çıkaramazsa, bu kamiller malı götürür.

    not = ocak ayında puan olarak bunlarla benzer seviyelerde olursak, o arada muslera sağlam dönerse, ocak transfer döneminde bir sağlam orta saha bir de onyekuru alırsak, bak işte o zaman bunlara gerçek arzunun ne olduğunu gösterebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın