• 23
    yine ermenistan* yerine başkaları suçlu olmuş. zaten bazı ülkeler ne yaparsa yapsın suçlu olmazlar bazılarınınsa varlığı suçlu olması için yeterlidir.

    yıllardır ülkemizde hükümet düşmanlığı adı altında devlet düşmanlığı yapılıyor. maalesef bugün ermenistan denilen işgalci devletin bu saldırılarında daha açık bir şekilde görmüş olduk bunu.

    https://twitter.com/...027769906626561?s=19
    en basit örneği nerede ne zaman hasar aldığı belli olmayan kilisede çekilen bir videoyu göstererek savaşa hayır yazıyor sanki 30 yıldır karabağ'ı ermenistan işgal etmemiş gibi sanki son çıkan savaşı ermenistan başlatmamış gibi bunu düşünce ve ifade özgürlüğü ile yapıyor hemde. doğru ya ermenistan en suçsuz taraf burada.

    ola ki bugün ermenistan'ın yaptığı sivil saldırıyı azerbaycan yapmış olsun. ne olurdu?*. bırakın ermeni diasporasını bizim vatandaşlarımız, sözde aydınlarımız ve sözde sanatçılarımız ne tepki verirdi?

    bütün hainlere, terör devleti ermenistan'a, rusya'ya rağmen karabağ'ı işgalden kurtarıp, karabağ'da karabağ-galatasaray maçını oynayacağız. inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın