resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 338
    31 ocak 2010 denizlispor galatasaray macinda cok heycanli ve tutuk oldugunu dusundugum futbolcu. sonuc olarak uzun sure sonra ciktigi ilk macti ve aldigi her topta kendini ispat etmeye calisti. 89lu bir genc oyuncu icin bu cok normal, zamanla takima alisip, ustundeki heycani atinca cok daha iyi oynayacak. jo ciktiktan sonra gectigi forvette kendini cok sakladi ki ilk maci icin tutuk olmasi cok normaldi. en azindan bana umut verdi oyunuyla, futbolu boyle oynayanlar oldugu zaman izlemek zevkli.

    yillardir kaleye dik oynayan orta saha oyuncusu diye yirtiniyorduk, el chico* oyunu sadece dikine oynayabiliyor. nolur simdiden yerin dibine sokmayin, dinlediginiz yorumlara kafa takmayin. bu cocuk cok is yapacak.

    sonucta, galatasaray formasi altinda, bir wonderkid izlemek cidden cok heycan verici; bize bu heycani yasattigi icin bile tesekkur etmemiz gerekir onu buraya getirenlere.

    edit degil not: kendine pas atilmiyor diye sacmalamayin, takim icinde olmayan gerilimi varmis gibi entry girip sozlugu de germeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın