• 3
    kendi başlığım altına gelip entry yazmayı hiç istememiştim ama bunu yapmalıyım. bugüne kadar mustafa cengiz ve yönetimiyle ilgili girdiğim her entry anında en ofsayt entryler arasına girdi, çok fazla tepki mesajı aldım, yazdığım şeylere cevap niteliğinde de çok fazla tepki içeren entry girildi. mustafa cengiz düşmanı ilan edildim, dursuncu oldum, liseci oldum, ozan korkut'un adamı oldum.

    bugün görüyorum ki başkan hakkında bir çok taraftarımızın fikri değişmeye başladı, sağlam destekleyen yazar arkadaşlarımız bile istifa istiyor artık.

    resmen fazia bu durum, diyecek hiç bir söz kalmadı.
    https://twitter.com/...571672847089671?s=20

    daha 2 gün önce bu yönetimin idari ve mali açıdan iyi yönetim sergilemediğine dair girdiğim bilgilendirici içerikli entry bile anında en ofsayt entrylerim arasına girmişti. (bkz: #2992998)

    mustafa cengiz'i bir çok taraftarımız gibi zamanında ben de çok destekledim, 2018 aralık'a kadar sürdü bu, o zamana kadar görmezden geldim yaptıkları hataları, amatörlükleri, yönetemeyişlerini. mustafa cengiz ve yönetimi galatasaray'a uzun zamandır yarardan çok zarar veriyor, hocanın şapkadan çıkararak elde ettiği 2 şampiyonluk ve bununla birlikte gelen oyuncu satışları sadece üstünü örttü bu sorunların.

    mustafa cengiz'i tanıdığımız zamanlardan beri kendileriyle ilgili düşüncelerime dair zaman zaman bazı tweetler atmışım, onların bazılarını tarihleriyl birlikte sizlerle paylaşıyorum.

    --- alıntı ---

    17 ocak 2018: büyük başkan mustafa cengiz konuşuyor

    20 ocak 2018: taraftarlar olarak gerekeni yaptık, elimizden gelen bu, mustafa cengiz başkana başarılar, sefer bizden zafer allah'tan #bugüngünlerdensarı (seçim günü)

    20 ocak 2018: son 3 sandığıda alırsak başkan mustafa cengiz diyeceğiz inşallah. (seçim günü)

    23 mayıs 2018: taraftarın başkanı mustafa cengiz. en az bir dönem daha başkanlık yapmayı hak ediyor. inşallah kongre üyelerimiz doğru kararı verir. (2. seçim öncesi)

    25 aralık 2018: 2019 mayıs ayında seçimli olağanüstü genel kurul yapılacak gibi gözüküyor. bu sefer ozan korkut ve ekibi seçilir büyük ihtimalle. son seçimde mustafa cengiz'i desteklesem de, ozan korkut ve ekibi göreve gelmeli.

    --- alıntı ---

    bir yıl içerisinde fikrimin nasıl değiştiğini görebilirsiniz. bu yönetimin sonunun iyi olmadığını o günlerde farketmiştim. ama sözlükteki bazı yazarlarımız tarafından bir çok itham altında bırakıldım, kırgınım bu yüzden bazı arkadaşlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın