resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 575
    gelismis bir ulkedeki kulubun altyapisina gitmis eski futbolcumuz. taktik, teknik bilgisi, fiziki dayanıklılığı *, yetenekleri her halükarda gelistirilecektir. bakin gelisecektir demiyorum. zira turkiyede ekmegini suyunu verince gelisecek saniyor bizim insanimiz.

    canimiz cigerimiz galatasarayimiz da dahil, turkiyedeki kuluplerde* altyapidaki oyunculara yeteri kadar onem verilmiyor. tesislerden yararlansin, ekmegini suyunu alsin, maasini alsin, gelissin diye bakiliyor.

    arkadas bu ulkede antrenmana ac gelen futbolcu var. ac geliyor ya antrenmana! bu adama antrenman oncesi beslenmesi gerektigi ne anasi babasi ne antrenoru ne hocası tarafından soylenmemis, ogretilmemis! bakin maddiyat da degil olay! tamamen cahillik, bos vermislik. ilk kazandigi parayla ev arsa tarla bag bahce araba tarak kürek alacağına gelisimi icin yatirim yapsalar olacak. ama yapmiyorlar.

    simdi mustafa kapı orada adaptasyon surecine girecek. kadroya girmesi mesele degil. adamlarin metodlarina uyarsa alir yurur, kendini gelistirir. yok klasik ortadogu batakligina bulanmis insan modunda takilmaya devam ederse; kadinlar, gayrimenkuller, menkuller, tasitlar vb. seylere kafa yorarsa hicbir yere gelemez.

    fiziki dayaniklilik da gelistirilir, taktik-teknik bilgi de gelistirilir. ama kafa yapisi kolay kolay degismiyor. umarim bunu gerceklestirir ve alir yurur. yolu acik olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın