resim
Ahmet Gülay
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2
    welinton souza silva transferi karşılığı 2+2 yıl şeklinde alanyaspor'a kiralanan 17 yaşındaki sol bek. 4 ekim 2020 alanyaspor hatayspor maçında son 15 dakika oyuna girdi. alanyaspor kadrosundaki iki sol bekten biri. anlaşılan sene içerisinde sık sık şans bulacak. enteresan bir sözleşme yapmış alanyaspor ile beşiktaş. futbolcu 2+2 yıl şeklinde alanya'ya kiralanmış. alanya, beşiktaş futbolcuyu bir yere satarsa yüzde 40 da pay almış.

    bizden daha kötü yönetilen bir takım varsa o da beşiktaş'tır. 31 yaşındaki, alındığı zaman fark yaratmayacak, geçen senenin sonlarına doğru alanyaspor'da bile oynayamayan welinton'u almak için geçen sene sivasspor'da 30 maç oynayan, parlayan 22 yaşındaki fatih aksoy'u bonservisiyle, beşiktaş taraftarının dediğine göre rıdvan yılmaz'dan daha iyi olan ahmet gülay'ı ise 4 yıllığına alanyaspor'a vermişler. yani hem çöp bir adam aldılar. hem de o adamı almak için iki tane genç oyuncu verdiler. şu anda alanyaspor ligde 10 puan ile liderken, beşiktaş ise 4 puan almış durumda.

    transfer nedir, nasıl yapılırı uygulamalı olarak gösteren alanyaspor yönetimine helal olsun. birkaç yıl sonra ahmet gülay'dan bahsedeceğimize, bu sene sık sık fatih aksoy'dan bahseceğimize eminim. beşiktaş da nsakala ve welinton ile uefa kupasına katılma mücadelesi vermeye devam etsin.

    kaynak: https://www.milliyet.com.tr/...kti-besiktas-6290817
App Store'dan indirin Google Play'den alın